O nama

Prirodna kozmetika se nametnula kao logičan izbor nakon dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji konvencionalne kozmetike i svakodnevnog kontakta sa velikim brojem hemikalija. Kozmetička industrija koristi nekoliko hiljada sastojaka, od kojih veliki broj njih ima štetan uticaj na naše telo, posebno ako se dugotrajno koriste pa se postiže kumulativni efekat.

Svakodnevno, i ne samo preko kozmetike, dolazimo u kontakt sa velikim brojem štetnih supstanci. Istovremeno, svedoci smo velikog povećanja broja obolelih od različitih vrsta kancera, astme,kontaktnog dermatitisa, ekcema i drugih problema sa kožom. Uzevši u obzir sa koliko hemikalija smo okruženi u svakodnevnom životu, od retardanata za tkaninu, preko ftalata u plastičnim masama, izduvnih gasova i drugih zagađivača životne sredine, ima smisla smanjiti unos štetnih supstanci barem preko kozmetike.

Dakle, ako možete da birate izneđu prirodne kozmetike i kozmetike koja sadrži parabene, derivate nafte, veštačke boje i mirise, da li zaista treba da razmišljate o izboru?

Pozivamo vas da isprobate naše proizvode.

Potrudili smo se da za svaki uobičajeni kozmetički sastojak pronađemo prirodnu alternativu. U skladu sa našim uverenjima naši proizvodi su upakovani isključivo u ambalažu od prirodnjih materijala.

Molimo reciklirajte!